Activitat de l'associació al 2010
Gener
Febrer
Març
Abril
Maig
Juny
Juliol
Agost
Setembre
Octubre
Novembre
Desembre
Abril
L'activitat de l'associació durant aquests mesos s'ha concentrat en l'intent de canvi de les ponderacions de la selectivitat, fet que finalment s'ha aconseguit. Gràcies a tots els membres de la junta que s'han mogut, han fet escrits i han pressionat per aconseguir aquesta fita.

Dins de CEAPES, també s'ha pressionat per aquest objectiu a nivell d'estat. Ha estat la primera activitat inicial de la confederació. És previst que la propera reunió es celebri a Galícia a setembre de 2010. Us n'anirem informant quan en tinguem més notícies.
Octubre
La Junta de l'eee acorda que la propera assemblea general de socis es celebrarà el mes de gener, per impossibilitats de convocatòria en dates anteriors a tots els membres.

Per a aquesta reunió es prepararan els propers temes a tractar: properes Jornades, canvi de junta, projectes de l'associació, actualització de la base de dades i estructura interna de l'eee.

Us animem a tothom a assistir a l'assemblea.
Està previst que la propera assemblea de socis es celebri cap a finals d'octubre o principis de novembre. Tan aviat com la data estigui decidida, la publicarem al web i us avisarem per carta.

Us animem a totes i tots a assistir-hi, i sobre tot a col·laborar en la vida de l'associació.
Com a responsable de la web, vull comunicar-vos que la freqüència d'actualització de la mateixa serà d'un mínim d'un cop al mes.

El motiu és que on sí vull concentrar-me i estar més al dia és en la resposta dels correus electrònics que ens feu arribar. Sé que encara hi ha alguna resposta pendent, cosa que intentaré subsanar en breu.

Us agraeixo la vostra col·laboració.
Carles Batlle
Webmaster de l'aeee
Desembre